få et RKI lån ::: Her får du et lån selvom du er i RKI

RKI lån

Få et RKI lån i dag

Du ved det sikkert allerede, det er svært at få et lån når man står i RKI. For en del er det så svært, at de hurtigt helt opgiver at låne penge. Det er der dog ingen grund til, for der findes rent faktisk steder der tilbyder RKI lån. Der findes både steder hvor man skal stille sikkerhed for lånet, hvis man er i RKI. Der findes dog også steder hvor man kan låne uden at der skal stilles sikkerhed. Her på siden får du råd og vejledning til at finde de bedste, hurtigste og nemmeste RKI lån.

Fra RKI lån til gældfri

Optager man et RKI lån før man bliver gældfri, og udelukkende benytter lånet til øget forbrug, så kan man være sikker på at stå i RKI i mange år fremover. Det er meget bedre i stedet at bruge lånet på også at afbetale eksisterende gæld. Der er ydermere lettere at forhandle sig frem til en lavere rente på sit forbrugslån, hvis man ikke står i RKI. Derfor kan man benytte sig af chancen for et RKI lån, til at afbetale lån til de kreditorer der har registreret en i RKI. Det betyder ikke at der ingen penge er til forbrug, men det er altså smart også at prioritere at få afbetalt nogen af den eksisterende RKI gæld man har af. Man kan også prøve at lave en aftale med kreditorerne, hvor man f.eks. tilbyder at betale halvdelen af sin gæld af, mod til gengæld at blive slettet i RKI omgående. Rigtig mange kreditorer er interesseret i bare at få dækket noget af gælden, og i den sammenhæng kan det være fristende for en kreditor at indgå en aftale som denne. Du kan også tilbyde halvdelen, eller lidt mere, mod fuld og fri indfrielse. Det betyder at man betaler ét beløb til kreditor nu og her, til gengæld går kreditor så med til at slette restgælden.Selvom du bliver sletter i RKI efter fem år, så slettes din gæld ikke.

Om renter og gebyrer ved et RKI lån

Renter og gebyrer er altid skyhøje, når vi taler om RKI lån. Det er klart at der er meget større risiko forbundet med at udlåne til folk der står i RKI, end folk der ikke står i RKI. Derfor bliver udlåner nødt til at sætte højere gebyrer og renter på disse lån. Det betyder ikke nødvendigvis at renten ikke kan forhandles, det kan den de fleste steder. Det betyder dog i næsten alle tilfælde at, renten umuligt kan forhandles lige så langt ned som på et almindeligt forbrugslån. Det vil ikke kunne hænge sammen for udlåner, hvis de skulle kunne tilbydes et RKI lån til samme renter, da folk i RKI som regel har sværere ved at tilbagebetale et lån til tiden.